Etusivu: HAVARO
Etusivu: HAVARO
Valikko

Tältä sivulta löydät HAVARO-palveluntarjoajien yhteystiedot. Tarkempia tietoja voit tiedustella suoraan palveluntarjoajalta.

HAVARO Hansel-hankinnan piirissä

Hanselin asiakkaat voivat hankkia HAVARO-palveluita Tiedonhallinnan ja digiturvallisuuden asiantuntijapalvelut 2021-2026 DPS:n kautta. Hansel hyväksyy dynaamiseen hankintajärjestelmään, eli DPS:ään, mukaan kaikki soveltuvuusehdot täyttävät toimittajat koko sen keston ajan. Jos organisaationne ei ole vielä sopimustoimittajana Tiedonhallinnan ja digiturvallisuuden asiantuntijapalvelut 2021-2026 DPS:ssä, kannattaa osallistumishakemus jättää mahdollisimman pian.   

Kirjautuneena Hansel.fi -verkkopalveluun löydät HAVARO-palvelun hankintaan tarkoitetut minikilpailutusten mallipohjat Tiedonhallinnan ja digiturvallisuuden asiantuntijapalvelut 2021-2026 (DPS):n Asiakirjat -välilehdeltä:

Asiakkaille

Kirjautuneena Hansel.fi -verkkopalveluun löydät HAVARO-palvelun hankintaan tarkoitetut minikilpailutusten mallipohjat Tiedonhallinnan ja digiturvallisuuden asiantuntijapalvelut 2021-2026 (DPS):n Asiakirjat -välilehdeltä.

Päivitetty