Etusivu: HAVARO
Etusivu: HAVARO
Valikko

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus pyrkii takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee havaro.fi-sivustoa.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 (Ulkoinen linkki) vaatimukset osittain. Verkkosivusto täyttää kuitenkin WCAG-kriteeristön kriittiset A & AA-vaatimukset. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 19.11.2021.

Selostetta tarkistettiin viimeksi 19.11.2021

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista! Voit ottaa yhteyttä joko verkkolomakkeella tai sähköpostilla.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella (Ulkoinen linkki)

Sähköpostiosoite palautteen antamiseksi: viestinta(at)traficom.fi

Havaro.fi-verkkosivujen saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

Päivitetty